Kako naći povijest pretraživanja?

računalo na stolu s upaljenim googleom

Povijest pretraživanja na Chromeu, ali i drugim preglednicima je vrlo lako naći i to se može napraviti na nekoliko načina.

Ako želiš izbrisati povijest, možeš pročitati i naše članke kako izbrisati povijest pretraživanja na mobitelu i na računalu.

Da bismo našli povijest, prvo ćemo pokazati kraći (koji vrijedi samo na računalu), a onda duži način (koji vrijedi i na mobitelu i na računalu).

Ako se nalaziš na računalu, onda možeš naći povijest pretraživanja jednostavno tako da pritisneš u isto vrijeme tipku Ctrl i tipku slova (na Macbooku +Y).

I to je to, tu ćeš naći povijest pretraživanja, mogućnost pregleda kartica s drugih uređaja i mogućnost brisanja podataka o pregledavanju.

No, ako se nalaziš na mobitelu, onda je malo drugačije.

1. Otvori Chrome i pritisni tri točkice

otvoreni google chrome na mobitelu

Otvori Google Chrome na svom mobitelu i klikni na tri točkice u gornjem desnom kutu. Ovo vrijedi i za računala, ali i puno drugih preglednika (slično su svi postavljeni).

2. Klikni na Povijest

gumb za povijest na chromeu

Nakon toga, samo moraš kliknuti na gumb Povijest (ili History, na engleskom) uz koji je prikazana ikona sata.

I to je to, nakon toga možeš brisati određene stavke (ili svu povijest), pregledati gdje si sve bio i naći stranice koje si zaboravio.

Članak je zastario ili je nešto u članku potrebno ažurirati? Slobodno nam javi, a mi ćemo članak čim prije ažurirati.

Pošalji nam savjet
Savjeti i komentari

Imaš savjet ili želiš nešto reći?
Piši nam!

Povezani članci

Vrati se na vrh
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima.