Kako kupiti karte za Večernju školu?

Predstava Večernja škola 2023. povratak u kazališne dvorane

Legendarna večernja škola vraća se u 2023. godini u kazališne dvorane. Naime početkom godine najavili su kako će u 2023. diljem Hrvatske odigrati dvadesetak predstava. Originalna postava Večernje škole koju čine Željko Pervan kao profesor Maksimilijan Jure Kučina, Zlatan Zuhrić Zuhra kao Aljoša Kapulica, Mladen Horvat kao Denis Krokanić, Damir Folnegović kao Blaž Sitz i Ahmed Al Rahim kao Antimon će tako po posljednji put nasmijati publiku uživo u predstavi Večernje škole. Naziv predstave je Posljednja večernja što daje naslutiti kako je ovo svojevrsna oproštajka od legendarnog koncepta Večernje škole.

Karte za predstavu Večernje škole možeš kupiti online putem weba Eventima.

Zasada su objavljena četiri datuma kada će se održati predstave Večernje škole, a one su:

  • 11. veljače u Slavonskom Brodu
  • 18. veljače u Čakovcu
  • 25. veljače u Vukovaru
  • 20. travnja u Zagrebu

s početkom u 19:59.

Potražnja za ulaznicama je velika stoga je veliki broj ulaznica za navedene datume već prodan te bi se trebao požuriti ako misliš doći do svoje karte.

Zasada ne znamo datume predstava u drugim gradovima, ali znamo da će u sklopu turneje Posljednja večernja predstava biti održati i u Splitu, Rijeci, Osijeku, Koprivnici, Zadru, Kutini, Šibeniku, Novoj Gradišci, Đakovu, Opatiji i Varaždinu.

Za pretpostaviti je da će zbog velike potražnje ekipa Večernje škole ponavljati predstave u određenim gradovima te pridodati još koji grad na listi stanica svoje turneje Posljednja večernja, ali takve informacije zasada nisu potvrđene.

Datume objavljivanja novih termina možeš pratiti na web stranici Eventima, na društvenim mrežama ili putem internetskih portala. Večernja škola nema službene stranice na društvenim mrežama, ali postoji mnogo stranica koje fanatično prate legendarnu ekipu te redovno i ažurno objavljuju sve vezano uz Večeranju školu i Željka Pervana, stoga zaprati takve Facebook i Instagram stranice i budi u toku kako bi mogao doći do svoje karte.

Nadamo se da ćeš po posljednji put pogledati ekipu Večernje škole uživo i kako ćeš se nasmijati do suza.

Članak je zastario ili je nešto u članku potrebno ažurirati? Slobodno nam javi, a mi ćemo članak čim prije ažurirati.

Pošalji nam savjet
Savjeti i komentari
  • muškarac razmišlja

    Zasto se ne navode mjesta gdje se mogu kupiti ulaznice za vecernju skolu u Cakovcu ?

    Valent Tomsic | 17.02.2023.

Imaš savjet ili želiš nešto reći?
Piši nam!

Povezani članci

Vrati se na vrh