Sponzoriranje kategorije na portalu Tako.hr

Sponzoriranje kategorije

Sponzoriraj kategoriju na Tako.hr i povećaj vidljivost svojeg brenda i proizvoda. Iznajmi cijelu kategoriju na portalu Tako.hr i učini našu kategoriju svojim blogom koji će donositi visokorelevantnu ciljanu publiku i promet na tvoja web mjesta.

Kategorije na Tako.hr nastaju istraživanjem navika korisnika i načina na koji korisnici koriste internet i tražilice. Stavljamo korisnika na prvo mjesto i pokušavaamo shvatiti njihovu perspektivu te se upoznati s načinima na koji oni koriste internet. Korisnici se svakodnevno suočavaju s problemima, a Tako.hr nastoji prepoznati ove probleme i korisnicima ponuditi odgovore. Prepoznavanjem ovih problema korisnika nastaju kategorije na portalu Tako.hr svrstane prema različitim područjima svakodnevnog života.

Stoga su kategorije na Tako.hr koje možeš iznajmiti vrlo vrijedne jer okupljaju velik broj tematski podijeljenih članaka od kojih svaki rješava jedan problem korisnika i pomaže korisniku u traženju rješenja. Ovakvi članci i kategorije zadovoljavaju korisnike i oni dodatno istražuju rješenje koje smo im ponudili.

Ovdje dolazi tvoj brend ili proizvod! Iznajmi kategoriju na Tako.hr i neka tvoj brend ili proizvod bude rješenje na probleme korisnika iz jednog područja života. Istakni se i pokaži korisnicima da je upravo tvoj brend ili proizvod rješenje na sve njhove probleme iz određenog područja svakodnevice. Profiliraj se kao leader na tržištu i kao brend kojeg korisnik mora kontaktirati vezano za sva pitanja koja ima uz ovu kategoriju života. Na ovaj način izgradi dugoročnu vjernost korisnika svojem brendu. Od jedne osobe koja je jedan dan tražila običan odgovor na jedan problem stvori dugogodišnjeg vjernog kupca svojeg proizvoda.

Usluga iznajmljivanja kategorije uključuje:

  1. Izradu specijaliziranih reklama na svim člancima kategorije. Takve reklame pomoći će u konverzijama i usmjeravat će ciljanu publiku i relevantne korisnike na tvoja web mjesta. Za svaki članak rade se posebne reklame s ciljem povećanja uspješnosti kampanje.
  2. Produkciju novih članaka kategorije u dogovoru s klijentom
  3. Praćenje i analizu korisnika i dodatne analize (prema zahtjevu)
  4. Mjerenje uspješnosti kampanje
  5. Dodatne pogodnosti

Na portalu Tako.hr moguće je iznajmiti i jedan ili više članaka [LINK Iznajmljivanje članaka] osim sponzoriranja kategorije, a ako želiš naučiti što je SEO i s time upoznati i svoje zaposlenike, pogledaj nau uslugu SEO za tvrtke. [LINK SEO za tvrtke].

Javi nam se i iznajmi kategoriju na portalu Tako.hr danas!

Vrati se na vrh
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima.