Mlada žena čita iznajmljeni članak na portalu Tako.hr

Iznajmljivanje članka na portalu Tako.hr

Iznajmljivanje članaka

Iznajmi članak na Tako.hr i povećaj vidljivost svojeg brenda ili proizvoda i povećaj prodaju.

Tako.hr piše visokokvalitetne članke iz raznih područja svakodnevnog života. Naši članci pozicioniraju se visoko na tražilicama i dobivaju veliki broj dnevnih i mjesečnih pregleda. Svi članci na portalu pisani su na način da direktno odgovaraju na pitanja korisnika zbog čega na njih dolaze korisnici koji su veoma zainteresirani za temu članka. Takvi korisnici traže odgovor na svoj problem što im naši članci i pružaju. Ovakvi korisnici jako su vrijedni budući da se dugo zadržavaju na stranici i traže način kako riješiti svoj problem.

Ovdje dolazi tvoj proizvod. Iznajmi članak i neka tvoj brend ili tvoj proizvod bude taj odgovor na problem korisnika! Na ovaj način povećavaš vidljivost, a s time povećavaš i prodaju budući da na članak koji si iznajmio na Tako.hr dolazi visokorelevantna publika baš za tvoj brend ili proizvod.

Usluga iznajmljivanja članka uključuje:

  1. Iznajmljivanje jednog ili više članaka prema tvojim željama i potrebama
  2. Izradu specijaliziranih reklama koje pišu naši copywriteri i koje dizajniraju naši dizajneri. Takve reklame pomoći će u konverzijama i usmjeravati ciljanu publiku i relevantne korisnike na tvoja web mjesta.
  3. Praćenje i analizu korisnika i dodatne analize (prema zahtjevu)
  4. Mjerenje uspješnosti kampanje
  5. Dodatne pogodnosti

Ako želiš iznajmiti veći broj članaka, savjetujemo i da pogledaš mogućnost iznajmljivanja (sponzoriranja) cijele kategorije. [LINK Sponzoriranje kategorije]

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Iznajmi članak i povećajte vidljivost već danas, što čekaš?

Vrati se na vrh