SEO analiza (SEO Audit) – Analiza web stranice

Analiza web stranice

Usluga analiza web stranica namijenjena je vlasnicima web stranica, vlasnicima web trgovina i svima koji žele povećati organski promet na svojim web stranicama. Visoko kvalitetna SEO analiza poznata i kao SEO audit, koju rade naše vrhunski SEO stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u optimizaciji za tražilice pomoći će ti u povećanju vidljivosti na internetu.

Zašto je SEO analiza bitna i zašto mi je SEO analiza potrebna?

SEO analiza neophodan je prvi korak ka kvalitetnoj web stranici. Jedino kvalitetna i optimizirana web stranica može dovoditi ciljanu publiku na web stranicu i pretvarati posjete u konverzije. A kako bi stranica počela postizati svoje ciljeve, potrebno je napraviti detaljnu SEO analizu.

Svrha analize web stranice je:

  1. Popraviti tehničke SEO detalje web stranice
  2. Popraviti korisničko iskustvo i upotrebljivost web stranice
  3. Prepoznati nedostatke web stranice i prilike za web stranicu
  4. Razumijeti korisnike web stranice
  5. Povećati posjećenost web stranice
  6. Povećati konverzije

Naša usluga analiza web stranice traje 7 dana. Tijekom tih 7 dana naši će SEO stručnjaci detaljno pregledati tvoju web stranicu i dat će jasne upute i jednostavne prijedloge što učiniti i na koje načine poboljšati tvoju web stranicu.

Javi nam se kako bi i tvoja stranica postigla svoje ciljeve. Radimo visko kvalitetne i detaljne seo analize koja će pomoći tvojoj web stranici. Na kraju krajeva, i ovu si stranicu pronašao na tražilici 😉

Vrati se na vrh