Četka za WC

Četka za WC

Četka za WC je alat koji služi za čišćenje wc školjke.

Četka za WC obično se koristi sa sredstvom za čišćenje WC školjke ili izbjeljivačem. WC četka se može koristiti za čišćenje unutarnjeg dijela WC školjke. Međutim, ne može se koristiti za čišćenje jako daleko unutar WC školjke, već samo površnog dijela i ne smije se koristiti za čišćenje WC daske.

Tipična WC četka sastoji se od kraja s tvrdom četkom i dugačke ručke. Danas se četke za WC obično izrađuju od plastike, ali su izvorno bile izrađene od drveta sa svinjskim dlakama ili od dlake konja, volova, vjeverica i jazavaca. WC četka je obično pohranjena u držaču, ali u nekim slučajevima potpuno je skrivena u tubi.

U posljednje vrijeme došlo je do pomaka u dizajnu s novim naglaskom na ergonomski dizajniranim četkama. Daljnja poboljšanja dizajna uključuju inovativne držače koji se zatvaraju oko kraja četke, čime se sprječava oslobađanje mirisa, klica i drugih neugodnosti.

Daljnji razvoj tradicionalne WC četke usredotočuje se na rizik od inkubacije klica unutar držača četke. Patentirana je WC četka koja uvodi spremnik antibakterijske tekućine, što omogućuje da se četka umoči i dezinficira nakon svake upotrebe.

Upotreba četke za WC

Vrati se na vrh
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima.